Diensten

Begeleiding

Het verkennen van de grenzen van je kunnen.

Mens&Mens gaat met je in gesprek over jouw leven, verleden, heden, de dingen waar je tegenaan loopt. Toen je de indicatie voor begeleiding en/of dagbesteding kreeg zijn er doelen opgesteld vanuit de gemeente. Met deze doelen en de belangrijkste punten die we tijdens de kennismakingsperiode tegen komen stellen we een plan op. Terwijl we samen aan de slag gaan om het beste uit jezelf te halen checken we regelmatig of we nog op het goede spoor zitten. Als het nodig is stellen we de plannen bij. Dit zorgt ervoor dat de begeleiding altijd aansluit op jouw behoefte. Samen gaan we aan de slag om het beste uit jezelf te halen.

Je kunt meer dan je denkt, als je maar weet hoe. 

Dagbesteding

Hoe we aan de slag gaan is afhankelijk van wat je nodig hebt. Voor woon- of werkbegeleiding komt Mens&Mens bij je thuis of op de werkvloer.

Om er even uit te zijn, onder de mensen, je zinnen te verzetten door samen gezellig bezig te zijn, daarvoor kom je naar de kleinschalige dagbesteding van Mens&Mens toe. Sinds kort zitten we in het atelier in Tiendeveen. Stromend water blijkt toch wel makkelijk als het aanbod steeds creatiever wordt. Het aanbod van onze activiteiten is met name gericht op de persoonlijke ontwikkeling, het vergroten van je zelfvertrouwen, om aan te kunnen wat er op je pad komt. 

Creatief

Een groot deel van het activiteitenaanbod is creatief. Dat krijg je een beetje als de begeleider kunstenaar is. We hebben een kleine productielijn opgezet van verschillende producten. Het is leuk om een goed eindproduct te hebben maar het gaat nog veel meer om de sfeer die ontstaat door samen aan een project bezig te zijn. Een gemoedelijkheid onderling waarin alles gezegd kan worden, waar je je thuis voelt. 

Kunnen we niet creatief aan jouw doelen werken, dan gaan we door middel van oefeningen, spel en/of beweging aan de slag.